Om oss

 

Velkommen til vår nettbutikk!

Ma Maison drives av mor og datter, side om side. Vi er en familiedrevet butikk, og med innspill fra resten av familien setter vi sammen varesortimentet vårt. Vi reiser på turer, pusser opp, jobber, og opplever interiørverden - ilag. Dagene våre er aldri lik, og det liker vi!

 

Ma Maison åpnet dørene 10. Oktober 2013. Nettbutikken lot ikke vente på seg, og ble åpnet Februar 2014. Vi fikk luft under vingene og flyttet butikken til Amfi Pyramiden i Tromsdalen i Mai 2014. Vi utvidet butikken i både areal og merker. Sommeren 2015 utvidet vi personalet, og ansatte to nye ekstrahjelper.

 

Vi håper at nettbutikken er ren og oversiktelig for deg som bruker den  og at du finner mye fint til ditt hjem og inspirasjon hos MaMaison.no

 

Vi ønsker at du som kunde skal få inspirasjon når du besøker butikk vår i Tromsø, men vi har også markert oss på sosiale medier hvor vi viser tips og triks - samtidig som vi holder kunden/følgeren oppdatert.

 

Vi ønsker å opplyse om at siden vi bruker mye emballasje i løpet av et år bruker vi emballasjen vi får hos våre leverandører på nytt, vi tenker gjenbruk. Derfor kan det hende du får tilsendt esker med tekst som ikke stemmer med din ordre. Vi håper du som kunde har forståelse for dette og setter pris på det.   

 

Har du spørsmål, ris eller ros kan du sende meg en mail på marianne@mamaison.no.

Hilsen Jorunn & Marianne


 

 Besøk gjerne vår instagramside: mamaison_noMa Maison as © 2019 | Powered by Mystore