Betingelser

Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser.

Priser og Levering

Alle priser er oppgitt i norskekroner og inkluderer 25% moms. Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser i nettbutikken og reserverer oss mot feilaktig prissettig. I nettbutikken vår kan du velge mellom å hente ordren selv i butikken vår (ingen ekstra kostnader) eller få pakken sendt hjem i posten. Vi ønsker også å informere om at sendingstiden fra vår butikk hjem til kunde er på 2 til 5 dager avhengig av hvor i landet man bor.

Forsendelse

Vi sender alle våre ordrer med Posten Norge, og du kan til enhver tid spore din egen pakke på www.posten.no. Ordren din vil bli pakket og sendt i løpet av 2-3 arbeidsdager.Fraktkostnad er satt til en fast fraktpris på 119 kr. Velger man å hente ordren i butikken vår vil det ikke komme noen ekstra kostnader. Det er kjøperens ansvar å sørge for at adressen og telefon nummeret som blir oppgitt ved bestilling er korrekt. Dersom kjøper ikke henter ut pakken som er bestilt, er ikke kravene i henhold til Angrerettloven oppfylt. Kjøper vil da bli belastet med et returgebyr på 110kr,- i tillegg til den ord.fraktprisen. Dersom vi må sende pakken pånytt pga ukorrekt adresse/telefon nummer eller at pakken ikke ble hentet, må kjøper betale denne kostnaden.

Reklamasjon

Reklamasjonen må ikke skje senere enn 7 dager fra pakken ble mottatt. Mottar du en pakke med defekte varer, tar du bilder av dette og sender oss en mail på bestilling@mamaison.no. Vi tar så saken videre for deg og gir deg en tilbakemelding så fort vi har løst saken.  Vi ønsker også å opplyse om at vi kontrollerer alle varer for feil/mangler før vi sender ordren.

Angrefrist

Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returfristen er 14 dager. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

Kontakt oss på bestilling@mamaison.no, og vi sender deg angrerettskjemaet via epost.

Returadresse: Ma Maison AS, Postboks 1439, 9024 Tromsdalen.

Produkter

Varene som er i nettbutikken er på lager. Skulle det mot formodning skje noe i vår logistikk som gjør at varene likevel er utsolgt - vi vil da kontakt med deg, slik at du har mulighet for å annullere eller gjøre om ordren din. Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. Ved hvert produkt vil du finne mål/størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene, fordi ofte er det vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bilde. Vi tar forbehold om trykkfeil. Salgsvarer byttes ikke.

Betaling

1. Kort

Transaksjonen vil bli belastet ved gjennomført kjøp. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.

2. Klarna faktura

Når du velger Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Få varen hjem før du betaler

Betalingstid - alltid minst 14 dager

Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*

Du kan laste ned dine fakturaer på klarna.no

Mulighet for delbetaling **

Les her for mer info

3. Klarna konto

Du kan velge å delbetale i ditt eget tempo eller å betale et fast beløp i måneden. Når du delbetaler med Klarna får du alltid:

Varene hjem før du betaler.

Alle dine kjøp samlet i èn månedsfaktura

Betale etter eget ønske

Les her for mer info

Du kan kontakte oss bestilling@mamaison.no eller ringe tlf 948 76 060.Ma Maison as © 2019 | Powered by Mystore